Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Testvéri bevásárlás

Segíts a két testvérlánynak bevásárolni az üzletközpontban. Próbáld fel a legmenőbb ruhákat a játékban és legyen tiéd a legmenőbb együttes! A játékok során megszokhattad, hogy a képernyő szélén található ruhákból válogathatsz. Ezúttal a baloldali és jobboldali részen is találhatsz ruha ikonokat, melyek a megfelelő oldalon álló lányokhoz tartoznak. Öltöztesd fel őket a legszebb ruhákba, add rájuk a legcsodásabb kiegészítőket. Ha nem tetszik a háttér, változtathatsz is rajta! Jó játékot!

Sisters Shopping

0 Tovább

Sailor Moon öltöztetős játék

Sailor Moon Dress Up

Öltöztesd fel az ismert anime sorozat főszereplőjét. A Sailor Moon sokak kedvence, így most elhoztuk nektek ezt az öltöztetős játékok. Válassz a lánynak hajat, ruhát és további díszeket. A játék egyszerű, csak a megfelelő dolgokat kell kiválasztanod, és máris megjelenik, hogyan is nézne ki rajta! Ha kész vagy csak kattints a Show gombra! :)

Sailor Moon

0 Tovább

Hawaii bevásárlás

Shopaholi - Hawaii

Öltöztetős játékok

A hideg idő ellenére ma egy igen melengető öltöztetős játékot hoztunk el nektek. A helyszín a napfényes Hawaii, a főszereplő három lány. A feladatod a játékban, hogy bevásárolj a kiválasztott szereplőnek a különböző boltokban. Ha megvagy a bevásárlással, akkor irány haza, hogy felpróbálhasd a ruhákat! Ha valamelyik ruha mégsem tetszene, akkor hajrá, vegyél másikat! :)

Öltöztetős játék

0 Tovább

Öltöztetős játékok

blogavatar

Öltöztetős játékok, ingyenes öltöztetős játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek