Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Medencés parti

Közeleg a tavasz, de már sokan biztosan a nyárra gondoltok. Így vagyok én is ezzel, így hát egy igazán nyári hangulatú öltöztetős játékot mutatok be nektek. A játékban összesn három gráciát kell felöltöztetned különböző nyári, szexi ruhákba. A helyszín a tengerpart, illetve a medencepart. Ezeket a játékban egy gombnyomásra tudod állítani. Véleményem szerint először érdemes kiválasztani a helyszínt, és csak ezután nekikezdeni a különböző ruhadarabok próbálgatásának a játékban. Jó öltöztetést kívánok nektek, és persze kellemes hetet! :)

Medencés parti játék

0 Tovább

Kezdődik a nyár

Start of Summer

Itt a nyár, mindenki a megérdemelt pihenését tölti. Így van ez a mai öltöztetős játékunk két főszereplő lányával is, akik egy gyönyörű tengerpart mellé mentek le. Segíts nekik felöltözni, és adj rájuk ékszereket, napszemüveget és egyéb kiegészítőket is. Kattints a bal és jobb oldali elemekre, hogy változtasd a különböző dolgokat rajtuk. Ha készen vagy csak kattints a show gombra, és megnézheted hogyan is öltöztetted fel őket! :)

Kezdődik a nyár

0 Tovább

Bikini öltöztetős játék

Bikini Dress Up

Öltöztesd fel a kislányt a különböző nyári ruhákba. A strandon a legjobb formáját akarja mutatni a lány, ezért a legszebb, legszexisebb bikinit add rá! Az egyéb kiegészítőkkel még jobban fel tudod a fiúk figyelmét hívni rá!

Bikini Dress Up

0 Tovább

Öltöztetős játékok

blogavatar

Öltöztetős játékok, ingyenes öltöztetős játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek