Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Medencés parti

Közeleg a tavasz, de már sokan biztosan a nyárra gondoltok. Így vagyok én is ezzel, így hát egy igazán nyári hangulatú öltöztetős játékot mutatok be nektek. A játékban összesn három gráciát kell felöltöztetned különböző nyári, szexi ruhákba. A helyszín a tengerpart, illetve a medencepart. Ezeket a játékban egy gombnyomásra tudod állítani. Véleményem szerint először érdemes kiválasztani a helyszínt, és csak ezután nekikezdeni a különböző ruhadarabok próbálgatásának a játékban. Jó öltöztetést kívánok nektek, és persze kellemes hetet! :)

Medencés parti játék

0 Tovább

Katy Perry sminkelős játék

Katy Perry játék

Újabb hétvége, újabb játék a blogunkbank. A mai öltöztetős játékok blogunkban a népszerű énekest, Katy Perry-t sminkelheted ki. Válaszd ki a frizuráját, színét. Majd válaszd ki a különböző sminkek színeit. Változtasd kedvedre és fesd ki a kedvenc sztárodat olyanra, ahogyan látni szeretnéd! Ha készen vagy a játékkal a végeredményt le is mentheted a számítógépedre.

Katy Perry játék

0 Tovább

Különleges szépség

Leather Up Makeover

A mai napon mégegy sminkelős játékot mutatunk be nektek. Ezúttal egy barna szépséget kell ki sminkelned illetve felöltöztetned a randihoz. Az első lépésben az arcát kell kozmetikáznod. Figyelj a különböző lépésekre, végezz tiszta és szép munkát. Ezután a szekrényekből válogathatsz ruhát és ékszereket a lánynak! Sok sikert!

Leather Up Makeover

0 Tovább

Kávézás a csajokkal

Coffe With the Girls

A mai öltöztetős, sminkelős játékban egy lányt kell felkészítened a délutáni kávézáshoz. A legjobb barátnői érkeznek meg a kávédélutánra. Készítsd elő az arcát a lánynak, ápold le, mosd meg, majd sminkeld ki. Ezután öltöztesd fel őt a legszebb ruhájába!

Coffee with the Girls

1 Tovább

Öltöztetős játékok

blogavatar

Öltöztetős játékok, ingyenes öltöztetős játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek